• Languages

Ema Intranet 4 – ještě více možností

EMA Intranet 4 je zatím náš nějvětší update aplikace. Obsahuje mnoho zbrusu nových funkcí, vyladění chyb a zdokonalení těch současných funkcí. V tomto článku si můžete přečíst, co je v intranetu nového.

Vydané faktury

Základní modul pro snadné vystavování, úpravy a správu vydaných faktur. Nastavit si můžete téměř vše, ať už podnikáte zde, nebo v zahraničí. V naší měně, nebo v různých.

 

Nabídky

Konečně můžete vytavovat nabídky na Vaše produkty a služby přímo z Ema Intranetu. Nabídky pak v PDF můžete poslat Vašim klientům. Veškeré nabídky a faktury se pak budou automaticky řadit ve Vašem CRM u jednotlivých kontaktů.

 

Přijaté faktury

Chcete mít pořádek v přijatých fakturách, jejich splatnostech a celkovou evidenci toho, kolik jste komu zaplatili, nebo komu dlužíte? Modul přijaté faktury je přímo pro vás.

 

Aktualizované dashboardy sekcí

Každá sekce má nově v EMA intranetu svůj vlastní dashboard, který zobrazuje veškeré důležité informace o této sekci přehledně v tabulkách a grafech. Poskytuje Vám tak jasné informace, co se v intranetu momentálně děje.

 

Aktualizovaná úvodní stránka

Úvodní stránka EMA Intranetu nyní nabízí mnohem více widgetů. Widgety si navíc můžete řadit dle Vašich preferencí, aktivovat, nebo skrývat. Konečně si můžete úvodní stránku EMA Intranetu přizpůsobit svým vlastním potřebám.

 

Aktualizované notifikace

Výrazné rozšíření a zdokonalení notifikací EMA Intranetu. Nyní víte, co se v EMA dějě.

 

Vylepšená správa dovolených

Došlo k vylepšení správy dovolených Vašich zaměstnanců.

 

Inteligentní řazení položek

EMA přichází s inteligentním řazení položek v EMA Intranetu. Nechcete řadit položky dle abecedy, nechte si je seřadit dle nejoblíbenějších. Zejména pro nové zaměstnance je to způsob, jak se rychle dostat k těm nejzajímavějším informacím z Vaší firmy.

 

Důležité záznamy

Nyní můžete libovolnou položku EMA Intranetu „přišpendlit“ na úvodní stránku všem uživatelům. Například pokud vytvoříte důležitý příspěvek, zobrazte ho všem na úvodní stránce tak, aby si ho všimli. Jednoduše kliknete na ikonku vykřičníku vedle názvu dané položky.

 

Sdílené a vlastní odkazy

Nový box na homepage přináší možnost vložit si svoje vlastní a sdílené odkazy napříč celou organizací.

 

Nový vzhled celého intranetu

Napříč celým intranetem byl aplikován nový vzhled plovoucích oken.

 

Nastavení vlastního vzhledu aplikace

Nyní si můžete přizpůsobit vzhled EMA Intranetu na míru Vašim potřebám. Sjednoťte veškeré barvy intranetu s vaší identitou vaší firmy.

 

Coffee letter

Coffe letter je název pro email, který Vám dorazí buď jednou denně, nebo jednou týdně vždy v 8 ráno. Nad šálkem kávy si můžete email pročíst a zjistit veškeré důležité informace, co máte udělat, co mají pro vás udělat ostatní, co je naplánováno a co se ve vaši oragnizaci odehrálo.

 

 

Help us with spanishdeutsch translations and get lifetime licence for free! Contact us at info@ema-intranet.com